2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Színes

Zöldbe öltözött Írország és az USA Szent Patrik tiszteletére

Milliók ünnepelték Szent Patrik napját a brit szigeteken és az Egyesült Államokban.

  • Zöldbe öltözött Írország és az USA Szent Patrik tiszteletére

Írország védőszentjének tiszteletére először a dubliniak rendeztek fesztivált, csakúgy mint számos más város az Egyesült Királyságban és az íreknél. Angliában még a trónörökös Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő is zöldbe öltöztek.

Eközben a tengerentúlon Floridában egy egész folyót festettek zöldre a helyiek, New Yorkban pedig a megszokott parádéval emlékeztek meg Szent Patrikra. Még Joe Biden is zöld nyakkendőt vett, és a Fehér Házban fogadta Írország miniszterelnökét.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!