2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Színes

Videón, ahogy spray-vel fújnak le egy támadó medvét a Tátrában

Felkerült az internetre egy videó arról, amelyen az látható, hogy egy medve nemrégiben megtámad egy turistát a Liptói-havasokban, a Tátra nyugati oldalán, írja Facebook-oldalán a magas-tatra.info.

  • Videón, ahogy spray-vel fújnak le egy támadó medvét a Tátrában

A felvétel készítője ismeretlen. A YouTube-ra  kikerült videó leírásában eredetileg szereplő információk szerint június 24-én készült a Liptói-havasokban, a Kameniszta-völgyben. Később a videó eltűnt a videómegosztóról, majd a Facebookon tűnt fel.

A medve állítólag 20 perc filmezés után vadult be, és kezdett futni a fotós felé, akinél volt egy sprayamit a medvére fújt. Ez azonban nem akadályozta meg a medvét a támadásban. 

A férfi azonban néhány karcolással megúszta az esetet.

Arról nincs információ, hogy hogyan tért vissza a hegyről, de feltételezhetően önerőből. A videót később a Facebookon megosztó szlovák politikus szerint a tapasztalt természetfotós volt a felvétel készítője, aki korábban már 500 fotót készített és filmezett a medvékről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!