2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Interpellációk 15:30

Színes

Versenyautó az autópályán

Egy tűzpiros Ferrari, Formula 1-es versenyautóra hasonlító jármű repesztett vasárnap a cseh autópályán. A rejtélyes autó feltűnt, végighajtott az autópályán, majd eltűnt. A pilótán sisak volt, így nem tudni, hogy ki vezette az autót. Három éve egy ugyanilyen autót filmeztek le a cseh autópályán. A közlekedési szabályok értelmében tilos és veszélyes versenyautóval a közutakon közlekedni. A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. Amennyiben kiderülne ki a pilóta, akkor esetleg szerződtethetné egy forma 1-es csapat. Azonban valószínűbb, hogy csak a több ezer eurós bírságot kapná kézhez.

  • Versenyautó az autópályán

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!