2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Színes

Végéhez ért a BKV Gördülő játszóház című pályázata

BKV

Végéhez ért a BKV Gördülő játszóház című című pályázata, a zsűri szavazatai alapján kialakult sorrend, valamint a vállalat közösségi oldalán meghirdetett közönségszavazás eredménye megtekinthető a BKV honlapján - olvasható a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV Zrt.) által pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében.

  • Végéhez ért a BKV Gördülő játszóház című pályázata

Mint írják, számos színes, érdekes, sok esetben ötletes és humoros alkotás érkezett rajzpályázatra. Az alkotások felhasználásával különleges, a gyermeki fantázia határtalanságát idéző dekorációt kaphat a BKV játszóházzá átalakított duplacsuklós Van Hool AGG 300 típusú autóbusza.

A tapasztalatok szerint sok gyermeket megmozgatott és alkotásra ösztönzött a közösségi közlekedés témája, a vállalat közösségi oldalán pedig sokan megnézték galériájukat, és like-olták a leginkább tetsző alkotást. Az alkotásokra több mint ötezer leadott szavazatot és a megannyi bátorító, pozitív komment érkezett - áll az összegzésben.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kétélű fegyver lenne a banki különadók kiterjesztése

Kétélű fegyver lenne a banki különadók kiterjesztése

Varga Mihály pénzügyminiszter Egerben, a Közgazdász-vándorgyűlésen arról beszélt csütörtökön, hogy a kormány mérlegeli a további adófrontok nyitásának lehetőségét, miután a bankok profitja jelentősen emelkedett az elmúlt egy évben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!