2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Színes

Újabb földmozgásokat jelentettek Izlandról

Újabb földmozgásokat jelentettek keddre virradóra Izlandról, miután a sziget délnyugati részét a hét végén közepes erősségű földrengés rázta meg.

  •  Újabb földmozgásokat jelentettek Izlandról

Az ország meteorológiai intézete azt közölte, hogy a földmozgások közül öt meghaladta a 4-es erősséget, az egyik, hajnalban mért pedig 5-ös erősségű volt. A térségből több kisebb kárt jelentettek, de sérülés nem történt.

A rengéseket a fővárosban, Reykjavíkban is érezni lehetett. Izlandot vasárnap késő este rázta meg közepes, 5,4-es erősségű földrengés, melynek epicentruma Grindavík közelében volt, Reykjavíktól 50 kilométerre délnyugatra.

A rengés a Reykjanes-félsziget teljes térségében érezhető volt. Ez a közepes erejű földmozgás egy szombat délután kezdődött rengéssorozat része volt, és hétfő reggel újabb több száz kisebb utórengés követte. Tavaly hónapokon keresztül aktív volt a szigetországban egy vulkán, amelynek kitörését erős földmozgások sorozata kísérte.

 

MTI 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!