2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Színes

Tűzoltó Mikulás járt a beteg gyerekeknél

Különleges Mikulás látogatta meg a kisgyerekeket az egri Markhot Ferenc Kórházban. A tűzoltó mikulás a kis betegeket kereste fel, akik kórházban tölti az ünnepet. A gyerekosztály főorvosa szerint a gesztus sokat segít a gyógyulásban.

  • Tűzoltó Mikulás járt a beteg gyerekeknél

"A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, és a Heves Megyei Tűzoltószövetség célja az, hogy egy kis örömöt csaljunk a gyerekek arcára, segítve ezzel a gyógyulásukat, és, hogy elhozzuk az ünnep hangulatát a kórházakba."

- mondta Nagy Csaba, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. 

Volt, aki énekkel és rajzzal is készült a Mikulásnak.

"A tűzoltók azoknak akarnak mosolyt csalni az arcukra, akik a kórházban töltik az ünnepeket."

- jegyezte meg Mátrai Zsolt, a Markhot Ferenc Kórház osztályvezető főorvosa.

A gyerekek nagyon szeretik, nagyon nagy népszerűségnek örvend ez a nemes felajánlás. Ők még hisznek a Mikulásban és ilyenkor egy kicsit elfelejtkeznek a bajukról, bújukról, betegségükről, és sokkal vidámabbak, és ez a gyógyulásukat is elősegíti.

A tűzoltómikulás az egri mellett a gyöngyösi és a hatvani kórházba is ellátogat majd.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!