2024. 07. 22. Hétfő Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Színes

Több tízezer háziállatot hagynak sorsára a nyaralni induló olaszok

Tömegesen hagyják magukra a nyaralni induló olaszok a háziállataikat, ezért minden évben figyelemfelkeltő kampányt kell indítania az államnak.

  • Több tízezer háziállatot hagynak sorsára a nyaralni induló olaszok

Több tízezer kutyát és macskát hagynak az autópályákon, benzinkutakon és más területeken annak ellenére, hogy az elhagyás bűncselekmény, és akár 10 000 euróig, vagyis közel 4 millió forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

Az elhagyás életveszélyes helyzeteket okoz és nem csak az állatok számára. A nyári szünidő beköszöntével mindig megnő a forgalom, és ezzel együtt a balesetek veszélye is, amelyekben az utakon hagyott állatok is érintettek.

Ezért az olasz kormány az állatvédőkkel és az autópálya felügyelettel együtt indított kampányt azért, hogy véget vessen a házi kedvencek utcára rakásának.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!