2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Színes

Szörnyű dolgok kerültek napvilágra, ezt már senki sem fogja eltűrni Meghan Markle-nak

Egy új botránykönyv miatt ugorhat Meghan maradék ázsiója is.

  • Szörnyű dolgok kerültek napvilágra, ezt már senki sem fogja eltűrni Meghan Markle-nak

Kíméletlenül kitálal a királyi család féltett titkairól Anglia egyik legelismertebb oknyomozó újságírója legújabb könyvében. Különösképp Meghan Markle került nehéz helyzetbe a „Revenge” megjelenése óta, Tom Bower sorait már kevéssé fogják lenyelni azok is, akik eddig még valamelyest kedvelték Harry herceg párját.

Ebből ugyanis kiderül, akik csak érintkeznek Meghannal, mind egy véleményen vannak: elviselhetetlen perszona .

A könyvben kiemelt figyelmet szentelt a szerző annak az időszaknak, amikor Harry és Meghan néhány hónapja randiztak, és bár úgy állapodtak meg, hogy titokban tartják a még csak épp szárba szökkenő szerelmüket, Meghan valóságos hakniba kezdett a hírrel.

Így rögtön be is zsebelt egy címlapot és egy reklámfilm-szerepet is, ami később igencsak kellemetlen eseményekkel is együtt járt – már ami a vele érintkezőket illeti.

Meghan ugyanis a város legdrágább szállodájában kért szobát, reklamált, hogy a fürdőszobaszőnyeg nem Dior, és megtiltotta, hogy a személyzet felvegye vele a szemkontaktust. Kiakadt azon is, hogy a vegán turmix nem eléggé hideg és nem a megfelelő márkájú teát főzték számára. A forgatáson állítólag annyira megutálták őt, hogy a végén már mindenki csak franciául volt hajlandó beszélni, hogy Meghan egy szót se értsen.

De szó esik arról is, mennyire utálták Harry barátai Meghant, és emiatt hogyan romlott meg velük a herceg kapcsolata. Egy hétvégét töltött együtt a baráti társaság, ahol Meghan állítólag mindenkibe belekötött, minden viccet szexistának vagy rasszistának titulált és teljesen megbontotta a baráti társaságot. Harry baráti társasága így már az esküvői vacsorára sem volt hivatalos, ellentétben Oprah Winfrey-vel és George Clooney-val, akivel egyébként Meghan előtte soha életében nem is találkozott.

A könyvben állítólag Meghan korábbi pr ügynökségének egyik tagja is megszólal, aki szerint Meghan az egyik legkellemetlenebb ügyfelük volt kontrollálhatatlan és megjósolhatatlan dühkitörései, és passzív-agresszív követelőzései miatt.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Fradista leszek

Radar - Fradista leszek

Nagyon aktív hónapokat tudhat maga mögött a Ferencváros sportegyesület, de nem csupán versenyek és bajnokságok szempontjából.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Ibrahimovic is szerepel az új Asterix-filmben

Ibrahimovic is szerepel az új Asterix-filmben

Minden korábbinál komolyabb bajban lehetnek a gallok a rövidesen érkező új, Asterix és Obelix filmben. A rómaiak ugyanis két film között egy sztárigazolással erősítettek: a Birodalomhoz Zlatan Ibrahimovic is csatlakozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!