2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Színes

Százak vettek részt az állatkerti látványetetésen

Több százan vettek rész az Állatkertek éjszakáján rendezett túrán, illetve látványetetéseken a Pécsi Állatkertben.

A rendezvényhez idén először csatlakozott a vadaspark. A szervezők azt kérték a látogatóktól, hozzanak magukkal elemlámpát. A programok már délután elkezdődtek a terráriumban, illetve a Zsolnay Kulturális Negyedben, a fő attrakció azonban az állatkerti túra volt, amelyet hét állatfaj etetése tett igazán látványossá.

– Ilyen rendezvény Pécsett még nem volt, az állatkert általában 18 órakor zár és sötétben most először fogunk látványetetéseket tartani. Az oroszlánok, a farkas, a hiúz, a sakál, a tűzróka, a tarajos sülök és a mosómedvék fognak enni a mai estén – nyilatkozta a Hír TV-nek Papp Zsuzsa éjszakai túravezető.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!