2022. 09. 26. Hétfő Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Napirend előtti felszólalások

Következik:

Híradó 15:45

Színes

Stewardess fedte fel a titkot, miért nem szabad vécépapírt használni a repülőgépeken

Érdemes hallgatni arra, aki a fél életét a levegőben tölti!

  • Stewardess fedte fel a titkot, miért nem szabad vécépapírt használni a repülőgépeken

Alighanem tudhat egyet s mást a repülésről az, aki utasszállítókon dolgozik. Épp ezért lehetünk hálásak azoknak a stewardesseknek, akik TikTok-oldalaikon felfedik a légi utazások apróbb-nagyobb praktikáit, mint ahogy teszi a Miamiból származó Brenda is, aki Flight Bae B néven avat be minket olyan repülőgépes titkokba, mint hogymiért nem szabad vécépapírt használni, ha kimegyünk a mosdóba.

Mint videójában Brenda elmagyarázza, a turbulencia miatt bizony ha férfiak pisilnek, az megy mindenfelé, jóval nagyobb szórásban, mint egy áltagos vécében, és így az aránylag alacsonyra elhelyezett vécépapír is kap jó adagot belőle. Ha ebbe belegondolunk, akkor máris megértjük, miért nagyon-nagyon rossz ötlet használni.

 

Na jó, de akkor helyette mit? A légiutaskísérőnek erre is van megoldása: minden mosdóban van kihelyezve papírzsebkendő, ez azonban jóval magasabban van, mint a vécépapír, mondhatni "biztonságos magasságban". Illetve természetesen mindig lehet megoldás, ha saját papírt használunk, de aligha lehet minden utas ennyire felkészült.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!