2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Poltikai hobbista 04:20

Nemcsak ajándékoztak, gyűjtöttek is a Mikulás-hajón

Hír TV

2017. december 2., szombat 19:40, frissítve: szombat 20:34

Mikulás-gyerekhajóval várta a Balatoni Hajózási Zrt. a legkisebbeket Balatonfüreden és Siófokon. A hajózási társaság dolgozói és az utasok adományokat is gyűjtöttek, a Mikulásgyár képviselőjének adták át őket, akik eljuttatják a rászorulóknak.

Énekkel is készültek a gyerekek, hogy aztán kaphassanak ajándékot a Mikulástól. Segédei, a manók a hajó fedélzetére lépőket szórakoztatták: a másfél órás hajós programon zenés műsorral és játékokkal várták a kis látogatókat.

„Stílszerűen melyik más hajónkon lennénk, mint a Szent Miklós nevűn, egyébként az egyik legnagyobb befogadóképességű hajón – emelte ki Dónucz László, a Balatoni Hajózási Zrt. értékesítési és forgalmi igazgatója. – Hatalmas belső tér várja már feldíszítve az érkező gyerekeket és szüleiket, és természetesen erre a hajóra meg fog érkezni a Mikulás is sok-sok ajándékkal.”

A Bahart dolgozói és a Mikulás-hajó utasai adományokat is gyűjtöttek, főleg a kisgyerekekre gondolva készítették össze az ajándékokat. A csomagokat gyerekek segítettek átadni a Mikulásgyár képviselőjének.

„Tavaly 137 ezer kilogramm adomány érkezett a Mikulásgyárba, ezt szeretnénk idén túlszárnyalni. Itt, a déli parton ma elkezdődött az összegyűjtés, és ezt ma már be is szállítjuk a Mikulásgyárba” – nyilatkozta Éskovács Péter sajtófőnök.

Az ország minden pontjáról összegyűjtött adományokat december 20-a után a Magyar Vöröskereszt osztja szét a rászorulóknak.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!