2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Fidesz-KDNP kampánynyitója 14:30

Ne maradjon le a Hír TV legfontosabb híreiről a Facebookon sem!

Hír TV

2018. február 2., péntek 11:05, frissítve: péntek 14:27

Megmutatjuk, miként állítsa be, hogy elsőként jelenjenek meg üzenőfalán a Hír TV legfrissebb hírei!

Nem érti, miért látja kevesebbszer a Hír TV tartalmait a Facebookon? Azért, mert a közösségi oldal algoritmusában változtatásokat eszközöltek, így pedig az egyszerű felhasználó inkább ismerősöktől, mintsem különféle Facebook-oldalaktól lát bejegyzéseket. Az alábbiakban megmutatjuk, miként tudja néhány egyszerű lépésben beállítani, hogy ne maradjon le a Hír TV legfontosabb híreiről!

Első lépésként a jobb felső sarokban található legördülő menüben (csúcsára állított háromszög) kattintson a „Hírfolyam-beállítások” menüpontra (angolul News Feed Preferences).

 

Ezt követően válassza ki az „Elsőként megjelenők beállítása” opciót (angol nyelven Prioritize who to see first).

 

Itt meg fog jelenni az összes ismerős, illetve az összes lájkolt oldal, az egyszerűség kedvéért a legördülő menüben érdemes kiválasztani az „Összes” helyett a „Csak oldalak” menüpontot.

 

Ezt követően már könnyen kiválaszthatja az elsőként megjelenő oldalai közé a Hír TV-t (miután a listában rákattintott az oldalunkra, egy kék csillag jelenik meg a jobb felső sarokban). Már csak a lista alján lévő „Kész” (Done) feliratú gombra kell rákattintania, és készen is van!

 

Egy másik lehetőség

A másik módszer, hogy a Hír TV Facebook-oldalára kattintva kiválasztja a „Követed” (Following) menüpontot, és ott megnyomja a „Megjelenés elsőként” (See First) gombot.

 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!