2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Színes

Napindító - Hatalmas lángokkal égett a Szentmihályi Konrád Ferenc uszoda

Hatalmas lángokkal égett a Szentmihályi Konrád Ferenc uszoda tetőszerkezete szombat hajnalban. A 2200 négyzetméteres létesítmény tetőszerkezete 300 négyzetméteren gyulladt ki.

  • Napindító - Hatalmas lángokkal égett a Szentmihályi Konrád Ferenc uszoda

A 6-8 méteres lángok megfékezésén éjszaka órákig dolgozott 70 tűzoltó, de még délelőtt is tartottak az utómunkálatok. Szerencsére a környékbeli házakra és a szomszédos játszótérre nem terjedtek át a lángok. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tüzet a 2007-ben átadott épületben

A helyszínen volt Illés Péter tudósítónk Kovács Péterrel a 16. kerület polgármesterével.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szili Katalin csatlakozik a KDNP-hez

Szili Katalin csatlakozik a KDNP-hez

Szili Katalin miniszterelnöki főtanácsadó Kereszténydemokrata Néppártba (KDNP) történő belépését jelentette be a kisebbik kormánypárt elnöke pénteken Budapesten.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!