2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Színes

Napindító – Akadálymentes turizmus

Hetedik alkalommal rendezték meg Orfűn az akadálymentes turizmus napját. A fesztiválon, amely az országban máig egyedülálló, különféle élményprogramokon vehettek részt elsősorban fogyatékkal élők. Az eseményt mintegy 150 önkéntes segítette. A fesztiválra a pécsi egyetem is felfigyelt.

  • Napindító – Akadálymentes turizmus

Az egyik német városban évtizedek óta rendeznek egy hétig tartó akadálymentes turizmus fesztivált. Az Orfűiek 7 éve vették át az ötletet.

A faluban, a hétköznapokban is nagy figyelmet fordítanak a fogyatékkal élőkre. Turisztikai látványosságaik könnyen megközelíthetők, közintézményeik, éttermeik nagy része akadálymentesített.

A fesztivál sikerét jelzi, hogy ősztől a Pécsi Tudományegyetem turizmus és vendéglátás szakos hallgatói önálló kurzusként felvehetik az akadálymentes turizmus tárgyat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szuverenitásvédelmi kockázatoktól hemzseg a hazai baloldal

Szuverenitásvédelmi kockázatoktól hemzseg a hazai baloldal

A 2022. évi országgyűlési választásokat követően kiderült, hogy a DK–Jobbik–Momentum–MSZP–LMP–Párbeszéd alkotta választási szövetség több mint 4 milliárd forint összegű tiltott külföldi kampánytámogatásban részesült.
Marco Rossiék Varga Barnabásnál jártak a kórházban

Marco Rossiék Varga Barnabásnál jártak a kórházban

Marco Rossi szövetségi kapitány, valamint a játékosok nevében Botka Endre is meglátogatta a stuttgarti kórházban Varga Barnabást, aki vasárnap súlyos fejsérülést szenvedett a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!