2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Színes

Kutyus után már kecskéjük is van a közutasoknak

A Magyar Közút munkatársai újfent megmutatták, hogy igazi állatbarátok.

  • Kutyus után már kecskéjük is van a közutasoknak

Egy pár héttel ezelőtt egy kóbor, körülbelül négyhetes kiskutyát fogadtak örökbe, most pedig egy kecskegidával bővült a nem mindennapi állomány. A kiskecskét a putnoki mérnökség látja minden nap vendégül. Bár a gazdái nem a közútkezelő munkatársai, de az állat a közelben lakik és rendszeresen átszökik a közutasokhoz. Egyszer megvendégelték, azóta ha kiszabadul, meglátogatja őket és meg sem áll a műhelycsarnokig. Teljesen otthonosan mozog a mérnökségen, délután úgy kell kitessékelni a telepről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!