2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Színes

Joe Biden nem tudja, hogy ki, hol és kivel háborúzik

Egyre aggasztóbbnak tűnik a 80 éves Joe Biden mentális állapota. A világ egyik legnagyobb hatalmának képviselőjeként egyre többször derül ki, hogy politikai partnereivel és a világ országaival sincs tisztában. A NATO-csúcson azt sem tudta, hogy az ukrajnai háborúban ki, kivel háborúzik.

  • Joe Biden nem tudja, hogy ki, hol és kivel háborúzik

,,Vlagyimir és én..." - kezdte beszédét Joe Biden az ukrán elnökkel közös sajtótájékoztatóján.

Annak ellenére, hogy Volodimir Zelenszkijjel személyesen is egyeztetett az amerikai elnök a kétnapos NATO-csúcson, úgy tűnik, hogy Joe Biden nem értette, hogy a háborúzó felek melyikével beszélgetett.

A vilniusi találkozó után már nem csak a konfliktusban álló országok vezetőinek nevét nem tudta, de magukat az országokat is összekeverte. Az Egyesült Államok vezetőjeként, mint Ukrajnát leginkább támogató ország képviselőjeként azt mondta, a háború lezárása érdekében be kell szüntetni az embertelen támadásokat Oroszország ellen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vin Diesel meghívta egy vacsira Putyint

Vin Diesel meghívta egy vacsira Putyint

Az akciófilmek világsztárja, a színész Vin Diesel apák napja alkalmából tett közzé egy Istagram-bejegyzést, ahol a filmes dolgain túl erős mondatokat írt le, még ha viccesre is vette a figurát.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!