2022. 05. 22. Vasárnap Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Hazahúzó 01:00

Színes

Jegesmedvék másztak egy lerobbant kamion platójára

Jegesmedvék másztak fel egy lerobbant teherautóra Oroszországban. A Kamaz sofőrje alatt megállt a jármű, és amíg a motor újraindításával volt elfoglalva, a környéken kóborló jegesmedvecsalád úgy döntött, hogy - élelem után kutatva - meglátogatja. Ahogy a képeken is látszik, a macik sorban felmásztak a platóra, volt, amelyik előbb körbe szaglászta a járművet, és beköszönt a vezetőfülkébe is. Oroszországban ez nem egyedi jelenség, az Északi-sark felmelegedésével ugyanis a jegesmedvék vadászterülete egyre zsugorodik, ezért az egyetlen lehetőségük az élelem-szerzésre, ha az emberek közelébe merészkednek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk: Fejest ugrunk a „vizes” filmek világába

Bemutatták a Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszóról szóló életrajzi dokumentumfilmet. Stábunknak a filme elkészülésének körülményeiről mesélt Lajos Tamás producer és Pálinkás Norbert rendező.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!