2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:55

Színes

Ismét menetrendszerűen közlekedik Miskolcon az adventi villamos

Az ünnepi időszakban több, mint 10 éve helyezik üzembe a borsodi megyeszékhelyen az ünnepi járatot. Számos különböző dekorációval látták már el a kocsikat.

  • Ismét menetrendszerűen közlekedik Miskolcon az adventi villamos

Bár a nehéz gazdasági helyzet miatt idén nem újult meg a dekoráció, a mézeskalács mintázatú jármű most is sok embernek tetszik, már az első napokban is teltházzal üzemelt a járat.

Sokan távoli városokból, vagy akár külföldről jönnek el átélni az élményt.

A szerelvényt egyébként már többször választották meg Európa legszebb villamosának. A különleges utazást érvényes vonaljegy birtokában élvezhetik az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!