2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Színes

Hússzoros áron kelt el Sylvester Stallone selyem boxnadrágja

Elárverezték Sylvester Stallone mintegy 500 személyes filmes ereklyéjét, a Rocky III. című filmben, Rocky Balboa szerepében viselt selyem boxnadrágja például a becsült leütési ár húszszorosáért, 200 ezer dollárért (65,3 millió forintért) kelt el.

  • Hússzoros áron kelt el Sylvester Stallone selyem boxnadrágja

Nyolcszoros árat, 437 500 dollárt (155,2 millió forintot) adtak azért a jegyzetfüzetért, amelybe a hollywoodi akciósztár a későbbi sikerfilmről, az 1976-os Rockyról szóló ötleteket és forgatókönyv-szövegeket jegyzett le - közölte a Julien's aukciósház.

A kés, amelyet a Rambo - Első vér című filmben használt a színész, 128 ezer dollárért (41,7 millió forintért), a Rocky III. sárga boxcipői 62 500 dollárért (20,4 millió forintért) cseréltek gazdát.

A Los Angeles-i árverésen a szervezők szerint világszerte rajongók és gyűjtők százai licitáltak.

Az 1946-ban született Stallone 1976-ban vált világhírűvé az Oscar-díjas Rockyval és hamarosan ő lett az egyik legnagyobb hollywoodi akciósztár.

Martin Nolan, a Julien's Auctions ügyvezető igazgatója az árverés meghirdetésekor elmondta, a 75 éves színész épp költözik, eladja házát és ez a megfelelő alkalom arra, hogy szelektáljon.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A covid miatt lesznek többször betegek a gyerekek

A covid miatt lesznek többször betegek a gyerekek

Havasi Katalin, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke szerint nem szabad félvállról venni a fertőzéseket, és van néhány praktika, amivel ha elkerülni nem is tudjuk, de csökkenthetjük a betegségek kockázatát.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ilyen hatalmas ponty még nem akadt horogra a Balatonnál + videó

Ilyen hatalmas ponty még nem akadt horogra a Balatonnál + videó

Szombat hajnalban Török Mihály horgász besétálós, dobós módszert alkalmazva sikeresen megakasztotta, majd partra terelte az új hivatalos balatoni rekordpontyot Fonyódon, a szabadstrandon - számolt be a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. hivatalos Facebook oldalán. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!