2019. január 23.,
szerda, Zelma, Rajmund napja

Hétfőn és kedden is telt házas lesz a Sziget

Hír TV

2018. augusztus 12., vasárnap 18:36, frissítve: vasárnap 19:24

Teltházat hozott a Sziget Fesztivál szombati napja és az előzetes jegyeladások alapján hétfőn és kedden is megtelik a hajógyári sziget, vagyis 90 ezren buliznak majd. A vasárnap este sztárfellépője az Oasis zenekar frontembere, Liam Gallagher, aki először lép fel a Szigeten és tavalyi lemezét mutatja be a közönségnek.

Már kora délután több ezren várakoztak a Hajógyári-szigetre vezető hídon. A rekkenő hőségben párakapukkal hűsítették a tömeget. Az emberek türelmesen vártak sorukra.

A Sziget Fesztivál szombati napján 90 ezren buliztak, ez azt jelenti, hogy telt ház volt, a jegyértékesítést már este 10 órakor leállították. Hétfőre sincsenek már jegyek, elővételben elkelt az összes.

Akik bejutottak, azok közül voltak, akik a sátraknál hűsölve várták, hogy enyhüljön a meleg, de nem maradhatott ki a Sziget feliratnál a fényképezkedés, és voltak, akik egy falra írták fel, hogy mi van még a bakancslistájukon.

A nagyszínpadnál már 3 óra előtt százak várakoztak, a szervezők pedig igyekeztek fellocsolni a területet, hogy ne legyen nagy a por. Vasárnap 24 színpadon és sátorban összesen mintegy 100 zenekar, énekes, dj vagy társulat lép fel, köztük kora este a brit Oasis frontembere, Liam Gallagher és a brit énekesnő, Dua Lipa.