2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Fel a fejjel

Következik:

Híradó 15:00

Színes

Háború Ukrajnában - Ismét valótlanságot állított az ukrán katonai vezetés

Hidegkuti Konstantin, Billwachs Tibor és Dunda György elemezték a legfrissebb ukrajnai háborús híreket.

  • Háború Ukrajnában - Ismét valótlanságot állított az ukrán katonai vezetés

Továbbra is elmaradnak az ukrán sikerek a frontvonalon. Százával esnek el a katonák, miközben Oroszország tartja pozícióit, és szisztematikusan morzsolja fel a kijevi kormányerők ellenállását.

Ráadásul főhet az ukránok feje amiatt is, mert az Egyesült Államok elégedetlen Kijev korrupcióellenes fellépésével. Washington jelezte, ha Zelenszkij elnök nem tesz érdemi lépéseket a bűnözés felszámolása érdekében, akkor elapadhatnak a támogatások. Ez pedig Ukrajna katonai összeomlásához vezetne.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!