2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Vezércikk 04:20

Színes

Erőszak és sikkasztás - újabb részletek derültek ki Alain Delon ügyében

Érzelmi bántalmazásért és a cselekvőképtelenség kihasználásáért perli a család Alain Delon háziápolóját, avagy élettársát, miután Hiromi Rollin évek óta agresszíven manipulálta a legendás színészt, és megpróbálta elszigetelni a környezetétől - írja a Világgazdaság. 

  • Erőszak és sikkasztás - újabb részletek derültek ki Alain Delon ügyében

A lap beszámolója szerint a színész nyáron arra kérte – az addig ápolónőként mellette lévő – hatvan feletti japán-francia Hiromi Rollint, hogy hagyja el a loiret megyei Douchy-ban lévő rezidenciáját, a gyermekeivel együtt be is perelte a nőt. Anouchka, Alain-Fabien és Anthony Delon azt állítják, Rollin 2019 óta egyre agresszívebben lép fel mind az apjuk, mind a további családtagok ellen, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a férfit elszigetelje a környezetétől, illetve teljes befolyása alá vonja.

A gyerekek bizonyítani szeretnék, hogy Rollin letagadta, hogy az apjuk otthon volt, ha telefonon keresték, kezelte a levelezését, és még a kedvenc kutyáját is menhelyre adta, majd szándékosan félrekezeltette. 

Komoly pénzről van szó

Most Antony Delon a BFM TV hírműsorában úgy nyilatkozott, hogy 

Rollin fürdőszobájában 110 ezer euró (41,5 millió forint) készpénzt talált a rendőrség, amelynek eredetét még nem tudták kideríteni. 

Hozzátette, hogy ezen felül Delon bankszámlájáról az együttélésük utolsó négy hónapjában havonta 900-950 eurót (300-400 ezer forintot) vett le Rollin.

Az ápoló tagad

Rollin nemrégiben a francia sajtóban úgy nyilatkozott, ez az egész a Delon-gyerekek ferdítése, akiknek egyetlen célja, hogy eltávolítsák őt az apjuk életéből, míg korábban nem túl sokat foglalkoztak vele.

Borítókép: Alain Delon, fotó: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!