2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Először találkozott a nagy csokiimádó a híres egyfejűvel

Hír TV

2018. április 15., vasárnap 21:12, frissítve: vasárnap 22:40

Először találkozott a történelemben Gombóc Artúr és Süsü. A Játékszínben századszorra adták elő A Gombóc Artúr a nagy utazó című darabot, és ennek ünnepléseként a rendező összehozta Csukás István örök figuráit. A nagy meseíró két hete ünnepelte 82. születésnapját.

Gombóc Artúr, Esernyőmadár és természetesen Süsü – mind Csukás Istvánnak, a nagy meseírónak halhatatlan karakterei. A Játékszínben századik alkalommal adták elő a Gombóc Artúr a nagy utazó című zenés mesedarabot, amelynek különleges apropót adott, hogy először találkozik a nagy csokiimádó a híres egyfejűvel. A darab rendezője a nézők között követte az előadást.

„Néha beülök és nagyon jól szórakozom, persze nézem a hibákat is, mert vannak pontatlanságok, de az nem érdekes, ilyenkor nem azt nézi az ember. Nagyon jól szórakozom a gyerekekkel együtt, ha a gyerekek jól szórakoznak akkor én is” – mondta Zsurzs Kati.

A móka mellett a meghatódás pillanatait is átélhették a nézők - külön köszöntötték a 82. életévét két hete betöltő Csukás Istvánt, aki legfontosabb feladatának továbbra is a gyerekek szórakoztatását tekinti.

„Nagyon fontos dolognak tartom, hogy a gyerekek járjanak színházba! És szeressék meg! A szeretet jönni fog magától, mikor a gyerek bemegy a színházba, onnantól kezdve megszereti azt, ez egy nagyon nagyon nagy élmény, egy életre szóló élmény lesz a gyereknek” – fogalmazott a meseíró.

A történelmi Gombóc Artúr–Süsü csúcstalálkozót természetesen tripla csokoládétortával ünnepelték a megjelentek.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!