2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Színes

Először érkeztek felvidéki kistermelők Nógrád megyébe

Először érkeztek felvidéki kistermelők Nógrád megyébe. A szlovák határ melletti településen, Honton, egy helyi gyümölcsfeldolgozó családi üzem udvarán tartottak olyan adventi vásárt, ahova a szlovákiai Ipolyság és környékének kézműveseit is meghívták. A Palóc Kézműves Piacteret évek óta működteti a felvidéki magyarság, ugyanakkor arra még nem volt példa, hogy Magyarországon is megmutassák magukat, így ez az első alkalom, hogy megismerkedtek a szomszédos termelőkkel és vásárlókkal. Az adventi forgatagban többek között házi készítésű süteményeket, kézzel készült karácsonyi dekorációkat, textiltermékeket és lekvárokat lehetett kapni.

  • Először érkeztek felvidéki kistermelők Nógrád megyébe

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!