2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Híradó 18:30

Színes

Elképesztő részletek derültek ki - Alec Baldwin dublőre is elsütött egy éles fegyvert

Már napokkal azelőtt is többször elsültek a kellékfegyverek a Rust című film forgatásán, hogy Alec Baldwin véletlenül halálos lövést adott le operatőrére. A tragédia napján több tucat stábtag távozott a helyszínről, mert arra panaszkodtak, hogy nem biztonságosak a körülmények. Az esetet még mindig vizsgálják, a hollywoodi sztár ellen egyelőre nem indítottak eljárást. Jogi szakértők szerint azonban, producerként másfél év börtönt is kaphat.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!