2022. 05. 23. Hétfő Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Színes

Elképesztő kiírás a panelban: egyszerre üzentek a lakóknak és a zsaruknak

Az óbudai lakók életét megkeserítik a szomszédok.

Különös figyelmeztető cetli került ki az egyik óbudai panelház folyósójára.

A cetliről készült képet a III. kerület, Óbuda Facebook-csoportban osztották meg, a kép ide kattintva nézhető meg.

A cetli írója arra kéri a lakókat, hogy a szagokat tartsák lakáson belül. Pontosabban az éjszakai főzés és nappali füvezés zavarja a illetőt.

Többen elmondták, hogy a panel adottságai, illetve a rossz szellőzök miatt nem igazán kivitelezhető a kérés betartása. A füvezést más sem támogatja, többeket zavar az illegális tevékenység, viszont az éjszakai főzés mellett többen is érveltek. „Sokan vannak, akik késő estig dolgoznak és máskor nem tudják megoldani, hogy másnapra a családjuknak főzzenek” – írta az egyik lakó.

Többen felbátorodtak és elkezdtek a saját szomszédaikra panaszkodni. Érdekes problémák kerültek elő:

hétvégi fúrás, kutyapisi a liftben, füstölő égetés, trappoló gyerek.

„Nekem a szomszédom azért jött át mindig szólni, hogy hangos a hűtöm. Áthívtam, nálunk semmi hangja nem volt a konyhában, valszeg a fal erősítette fel neki. Raktam alá mosógép gumit, akkor is hallotta. Nem tudtam mit kezdeni vele” – írta meg egy másik panellakó az elképesztő történetét.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Putyin: Az orosz gazdaság állja a szankciókat

Oroszország gazdasága nagyon tisztességesen állja a szankciós csapást, minden nehézség ellenére - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök, amikor hétfőn Szocsiban fogadta fehérorosz hivatali partnerét, Alekszandr Lukasenkát.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!