2022. 12. 04. Vasárnap Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

20 éves a Hír TV

Következik:

Célpont 03:00

Színes

Elképesztő felvétel: nagyon ritka süllőkapást vettek videóra

Nagyon meglepődött a horgász, amikor a beeső csaliját a vízfelszínen tekerte el egy méretes süllő, amely a kapást követően kecsegéket megszégyenítő mozdulattal ugrott ki a vízből.

  • Elképesztő felvétel: nagyon ritka süllőkapást vettek videóra

Nagyon ritkán látható kapást rögzített kamerájával Vass Endre pergető horgász, aki a felvételt feltöltötte Youtube-csatornájára, majd elküldte a Pecaverzumnak. 

A jelenet a siófoki Hidegvölgyi Horgásztónál játszódik szeptember 23-án, délután. A felszíni wobblert a beesés pillanatában a víz tetejéről csavarta le egy jókora süllő. 

„Egy másodperc, ha eltelhetett, amikor erős ütést éreztem, és azonnal bevágtam. A hal rögtön fel is csapott a felszínre, de ekkor még fogalmam se volt, hogy milyen halfajjal akadtam össze. Balinkapásom gyakran akad beeső csalira, a csukától sem ritka, de süllőre fényes nappal még sosem fordult elő, bár fogtam már jó néhány süllőt felszín közelben vezetett csalival” – fogalmazott a videó leírásában Vass Endre. 

A kétperces videóban hallható is a horgász meglepettsége, először balinra, aztán csukára gondolt. „Azt a mindenit, gyönyörű volt. Csodás” – mondta felvételen.

 

A süllő ráadásul azon túl, hogy a tőle szokatlan módon beeső csalit vert le a víz tetejéről, az akasztás után kecsegéket megszégyenítő mozdulattal ugrott ki a vízből. A jelenetet lassítva is láthatjuk 1:42-től.

 

Pecaverzum

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Globál: Transzatlanti kereskedelmi háború?

Háborús nyerészkedéssel vádolják az Egyesült Államokat az Atlanti óceán innenső partján. Amerika nemcsak a négyszeres áron szállított cseppfolyósított gáz, de a megugrott fegyvereladások miatt is sokat profitál a háborúból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Így még nem láttuk Gianni Annonit és Ördög Nórát

Így még nem láttuk Gianni Annonit és Ördög Nórát

Gianni Annoni és Ördög Nóra műsorvezetők, Mikulásként és Krampuszként lepték meg a gyerekeket az Ökomenikus Segélyszervezet miskolci intézményében. A programon a rászoruló családokban elő kicsik versekkel és dalokkal várták a vendégeket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!