2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Svenk 22:30

Színes

Elfogták az emberevő tigrist

Elfogták Indonéziában azt a szumátrai tigrist, amely a hatóságok szerint 2 férfit ölt meg a napokban. Az egyik térerőt keresve felment egy dombra, a másik pedig egy folyóparton dolgozó aranyásó volt. A ragadozót szombaton sikerült csapdába csalni egy kis faluban, ahonnan egy állatmentő állomásra szállították. A szumátrai tigris a legkisebb még élő tigrisfaj, mindössze néhány száz példány lehet belőle.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Most jött: Holtan találták reggel az otthonában a népszerű művészt

Elhunyt 91 éves korában Stephen Sondheim zeneszerző, dalszövegíró, az amerikai zenés színház egyik legismertebb alakja - közölte a New York Times című amerikai lap. 2021. november 27.

Elpusztult az Állatkertbe került bükki szervál

Boncolását követően kiderült, halálát koronavírus okozta. 2021. november 27.

Keleten és nyugaton is havazott

Kékestetőn és Sopron térségében is esett, és meg is maradt a hó, de várhatóan olvadni fog - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szombati adataiból. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!