2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Színes

Elfogták az emberevő tigrist

Elfogták Indonéziában azt a szumátrai tigrist, amely a hatóságok szerint 2 férfit ölt meg a napokban. Az egyik térerőt keresve felment egy dombra, a másik pedig egy folyóparton dolgozó aranyásó volt. A ragadozót szombaton sikerült csapdába csalni egy kis faluban, ahonnan egy állatmentő állomásra szállították. A szumátrai tigris a legkisebb még élő tigrisfaj, mindössze néhány száz példány lehet belőle.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Már a karácsonyfa beszerzését is intézhetjük az interneten

A magyar háztartások jellemzően 2-2,5 millió fenyőt vásárolnak meg karácsony előtt évente, aminek túlnyomó része vágott fenyő. 2021. november 27.

Erzsébet királynő karácsonyfája készen áll az ünnepekre

Hat méternél is magasabb Erzsébet királynő karácsonyfája. 2021. november 26.

Húsevő panda Kínában

A szinte kizárólag bambuszt fogyasztó állatok étrendjébe a hús nem tartozik bele, ez mindössze a második eset, hogy húst evő pandáról készült felvétel. 2021. november 26.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!