2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

StartStop

Következik:

Hírek 13:00

Színes

Elfogták az emberevő tigrist

Elfogták Indonéziában azt a szumátrai tigrist, amely a hatóságok szerint 2 férfit ölt meg a napokban. Az egyik térerőt keresve felment egy dombra, a másik pedig egy folyóparton dolgozó aranyásó volt. A ragadozót szombaton sikerült csapdába csalni egy kis faluban, ahonnan egy állatmentő állomásra szállították. A szumátrai tigris a legkisebb még élő tigrisfaj, mindössze néhány száz példány lehet belőle.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Keleten és nyugaton is havazott

Kékestetőn és Sopron térségében is esett, és meg is maradt a hó, de várhatóan olvadni fog - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szombati adataiból. 2021. november 27.

Egy év után megtörte a csendet Balázs Fecó fia, megrázó dolgokat mesélt a tragédiáról - videó

Először mesélt a gyászról az egy évvel ezelőtt elhunyt Balázs Fecó fia, Ferenc. 2021. november 27.

Már a karácsonyfa beszerzését is intézhetjük az interneten

A magyar háztartások jellemzően 2-2,5 millió fenyőt vásárolnak meg karácsony előtt évente, aminek túlnyomó része vágott fenyő. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!