2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Színes

Egy férfinak sikerült elkapnia a 12. emeletről zuhanó kisbabát - Videó

Csupán a szerencsének volt köszönhető, hogy a csomagokat szállító futár jókor volt jó helyen. Ösztönösen cselekedett, amikor elkapta a magasból zuhanó csecsemőt, akinek így megmentette az életét - írja a Matropol.

  • Egy férfinak sikerült elkapnia a 12. emeletről zuhanó kisbabát - Videó

Majdnem tragikus véget ért egy mindössze kétéves kislány élete Vietnámban. A totyogós egy váratlan pillanatban kizuhant a 12. emeletről. A 31 éves Nguyen Ngoc Manh teherautójával éppen csomagokat szállított ki, amikor egy kisgyermek sírására figyelt fel. A futár félrehúzódott és a hang forrását kezdte keresni. Ekkor pillantotta meg a zuhanó csöppséget, így csupán pillanatai voltak cselekedni.

„Minden néhány másodperc alatt történt. Hirtelen nem tudtam, hogyan tudnám elkapni, nem hittem, hogy megmenthetem a kislány életét. Szinte ösztönösen cselekedtem, felálltam egy ereszre és vártam, hogy elkaphassam” – árulta el az Evening Standard oldalának a hős futár.

A férfinak egyébként el kellett vetődnie, hogy elkaphassa a kislányt, így a lábát csúnyán megütötte. Ezt követően vette észre, hogy vér szivárog a gyermek szájából, így kórházba szállították, ahol az orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy megsérült a csípője és a karja is megrándult, de szerencsére komolyabb baja nem esett.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a szülei miért nem vették észre korábban az erkélyen kapaszkodó kislányt. Ezzel ellentétben azonban több szomszédjuk is szemtanúja volt a hátborzongató eseményeknek. Nguyen Ngoc Manh a lapnak azt is elárulta, hogy csak az után tudott végleg megnyugodni, amikor hazaért a családjához és magához ölelhette szintén kétéves kislányát.

Metropol

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!