2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Színes

Egy év után megtörte a csendet Balázs Fecó fia, megrázó dolgokat mesélt a tragédiáról - videó

Kendőzetlen őszinteséggel beszélt a Tények Plusznak Balázs Ferenc, a tavaly koronavírusban elhunyt Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész gyermeke.

TRAGIKUS HALÁLESET VOLT, AMI HIRTELEN TÖRTÉNT. MEGRENDÍTETT MINKET ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDOT, AZ EGÉSZ ORSZÁGOT IS– kezdte Balázs Fecó fia.

 A VIDEÓ ITT LÁTHATÓ!

Hozzátette, édesanyjának talán nehezebb volt, mint neki.

A TERMÉSZET RENDJE, HOGY AZ EMBER ELVESZTI A SZÜLEIT, DE EGY PÁRT ELVESZÍTENI, AZT SZERINTEM SOKKAL NEHEZEBB FELDOLGOZNI. NEM MONDOM, HOGY NEKEM KÖNNYEBB VOLT, DE TALÁN Ő EMIATT IS VAN KICSIT ROSSZABBUL– mondta Ferenc, aki képtelen édesapja dalait meghallgatni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar: Legendás Margit-sziget

Ma, Szent Margit halálának évfordulóján megmutatjuk önöknek, hogy milyen rejtett kincseket és történeteket rejt a középkorban még Nyulak szigeteként ismert Margit-sziget.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!