2022. 08. 19. Péntek Huba napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Színes

Egy év után megtörte a csendet Balázs Fecó fia, megrázó dolgokat mesélt a tragédiáról - videó

  • Egy év után megtörte a csendet Balázs Fecó fia, megrázó dolgokat mesélt a tragédiáról - videó

Kendőzetlen őszinteséggel beszélt a Tények Plusznak Balázs Ferenc, a tavaly koronavírusban elhunyt Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész gyermeke.

TRAGIKUS HALÁLESET VOLT, AMI HIRTELEN TÖRTÉNT. MEGRENDÍTETT MINKET ÉS AZ EGÉSZ CSALÁDOT, AZ EGÉSZ ORSZÁGOT IS– kezdte Balázs Fecó fia.

 A VIDEÓ ITT LÁTHATÓ!

Hozzátette, édesanyjának talán nehezebb volt, mint neki.

A TERMÉSZET RENDJE, HOGY AZ EMBER ELVESZTI A SZÜLEIT, DE EGY PÁRT ELVESZÍTENI, AZT SZERINTEM SOKKAL NEHEZEBB FELDOLGOZNI. NEM MONDOM, HOGY NEKEM KÖNNYEBB VOLT, DE TALÁN Ő EMIATT IS VAN KICSIT ROSSZABBUL– mondta Ferenc, aki képtelen édesapja dalait meghallgatni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!