2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Színes

Durva családi dráma zajlott le II. Erzsébet halála napján

Úgy nézett ki, hogy a királyi családot ért fájdalmas veszteség rendezi a viszonyokat, ám ez nem így történt.

  • Durva családi dráma zajlott le II. Erzsébet halála napján

Sokan azt gondolhatták, hogy II. Erzsébet királynő elvesztése egy kicsit közelebb hozza egymáshoz a két testvért, Harryt és Vilmost. A fiatalabb testvér tett egy gesztust bátyjának még korábban, és ekkor bízni lehetett abban, hogy ez lesz a megbékélés egyik jele. Azonban nem így történt.

Harry herceg ugyanis nehezményezte, hogy ő szeptember 8-án, a királynő halálának napján rögtön a skóciai Balmoralba utazott a családhoz, de apja, III. Károly király megtiltotta, hogy a felesége, Meghan Markle is így tegyen.

Daily Mail szerint a veszekedés miatt a herceg lekéste a gépet, így már csak azután érkezett meg Balmoralba, hogy a királynő halálhírét bejelentették a világnak. Harry erre nagyon berágott, és aznap nem volt hajlandó együtt vacsorázni édesapjával, Károllyal, valamint Kamillával és Vilmossal sem.

„Hatalmas pofátlanság volt, amit művelt. Ezek után másnap reggel az első járattal visszatért Londonba ahelyett, hogy a családját támogatta volna” – nyilatkozta a lapnak egy, a családhoz közelálló forrás.

Mint ismert, a házaspár és a család viszonya még két éve romlott meg, amikor Harry egy e-mailben közölte, hogy kilépnek a királyi családból, és az Egyesült Államokban próbálnak szerencsét. Olaj volt a tűzre a tavaly márciusban adott Oprah Winfrey-interjú is. Abban a beszélgetésben súlyos vádakkal illeték a Windsor-családot, de az interjú nem segített a testvérek közötti viszony rendezésében sem.

Metropol

Borítókép: GettyImages

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Vásárlási láz

Vásárlási láz

A Black Friday-al megkezdődött a karácsonyi vásárlási láz. A híradóban Pécsre, Szilágyi Jenő kollégánkhoz kapcsoltunk, aki a város legnagyobb bevásárló központozásból tudósított.
Hatvan cápafaj nemzetközi védelméről döntöttek

Hatvan cápafaj nemzetközi védelméről döntöttek

Megerősítették pénteken a CITES panamavárosi természetvédelmi konferenciáján a hatvan cápafaj nemzetközi védelméről hozott előző heti, történelminek nevezett döntést, amely ezzel hatályba lépett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!