2019. december 15.,
vasárnap, Valér napja

Budapest Auto Show a Millenárison

Hír TV

2019. október 26., szombat 18:40

Párizs, illetve a Frankfurt után Budapesten is bemutatkoznak az idei év autós újdonságai. Három napon keresztül várják az érdeklődőket a Millenárison. Idén a tizenhárom autómárka, mellett több motormárka legfrissebb modelljeit kiállították. Ezek nagy részét a látogatók ki is próbálhatják.

A nagycsaládosok is kíváncsiak voltak legújabb 7 személyes autókra. Ezek mindegyikéhez igénybe tudják venni a családok autóvásárlási kedvezményét.

A budapesti autó show-n kiállított modellek egy része korábban csak a frankfurti kiállításon volt látható.

Az őszi időszak egyik legfontosabb eseménye a párizsi vagy a frankfurti autókiállítás. Idén Frankfurt volt a soros, és számos autó egyenesen arról a kiállításról érkezett ide a millenárisra, tehát több olyan világujdonsággal találkozhatnak itt a látogatók, amelyekkel korábban a márkakereskedésekben sem. Az esemény egyik különlegessége az, hogy itt nem csak megtekinteni lehet a kiállított autókat és motorokat, hanem előzetes regisztrációt követően akár egy rövid tesztkörre is elvihetik azokat, tehát azonnal egy városi tapasztalatot szerezhetnek a látogatók arról, hogy az általuk kiszemelt autó hogyan viselkedik a forgalomban.

A Budapest Auto Show egész hétvégén várja a látogatókat.

Hír TV