2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 15:25

Színes

Budapest Auto Show a Millenárison

Párizs, illetve a Frankfurt után Budapesten is bemutatkoznak az idei év autós újdonságai. Három napon keresztül várják az érdeklődőket a Millenárison. Idén a tizenhárom autómárka, mellett több motormárka legfrissebb modelljeit kiállították. Ezek nagy részét a látogatók ki is próbálhatják.

A nagycsaládosok is kíváncsiak voltak legújabb 7 személyes autókra. Ezek mindegyikéhez igénybe tudják venni a családok autóvásárlási kedvezményét.

A budapesti autó show-n kiállított modellek egy része korábban csak a frankfurti kiállításon volt látható.

Az őszi időszak egyik legfontosabb eseménye a párizsi vagy a frankfurti autókiállítás. Idén Frankfurt volt a soros, és számos autó egyenesen arról a kiállításról érkezett ide a millenárisra, tehát több olyan világujdonsággal találkozhatnak itt a látogatók, amelyekkel korábban a márkakereskedésekben sem. Az esemény egyik különlegessége az, hogy itt nem csak megtekinteni lehet a kiállított autókat és motorokat, hanem előzetes regisztrációt követően akár egy rövid tesztkörre is elvihetik azokat, tehát azonnal egy városi tapasztalatot szerezhetnek a látogatók arról, hogy az általuk kiszemelt autó hogyan viselkedik a forgalomban.

A Budapest Auto Show egész hétvégén várja a látogatókat.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elfogás

A szlovák és a magyar rendőrök közös vasúti járőrszolgálata nyolc migráns előállítását eredményezte.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!