2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Színes

Budapest Auto Show a Millenárison

Párizs, illetve a Frankfurt után Budapesten is bemutatkoznak az idei év autós újdonságai. Három napon keresztül várják az érdeklődőket a Millenárison. Idén a tizenhárom autómárka, mellett több motormárka legfrissebb modelljeit kiállították. Ezek nagy részét a látogatók ki is próbálhatják.

  • Budapest Auto Show a Millenárison

A nagycsaládosok is kíváncsiak voltak legújabb 7 személyes autókra. Ezek mindegyikéhez igénybe tudják venni a családok autóvásárlási kedvezményét.

A budapesti autó show-n kiállított modellek egy része korábban csak a frankfurti kiállításon volt látható.

Az őszi időszak egyik legfontosabb eseménye a párizsi vagy a frankfurti autókiállítás. Idén Frankfurt volt a soros, és számos autó egyenesen arról a kiállításról érkezett ide a millenárisra, tehát több olyan világujdonsággal találkozhatnak itt a látogatók, amelyekkel korábban a márkakereskedésekben sem. Az esemény egyik különlegessége az, hogy itt nem csak megtekinteni lehet a kiállított autókat és motorokat, hanem előzetes regisztrációt követően akár egy rövid tesztkörre is elvihetik azokat, tehát azonnal egy városi tapasztalatot szerezhetnek a látogatók arról, hogy az általuk kiszemelt autó hogyan viselkedik a forgalomban.

A Budapest Auto Show egész hétvégén várja a látogatókat.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!