2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Színes

Bringaszàmlàlàst tartanak a Balatonon

Évente több tízezer fotó készül a Balatonról. Ezek sajàtos kordokumentumai a magyar turizmusnak.

  • Bringaszàmlàlàst tartanak a Balatonon

A szervezők szerint évente több tízezer fotót készítenek a bringàs turistàk a Balatonon. Ezek sajàtos kordokumentumai a magyar turizmusnak, amelyek a közösségi médiàban megosztva eddig is komoly lökest adtak a Balaton szépségének népszerűsítéséhez.

Jön a bringaszámlálás 2022.

A fotós akcióban a balatoni mesehős, Füred Kapitány eseményeinek szervezői mükődnek közre. Ők "Balatoni bringaszámlálás 2022." néven indítottak kampànyt a családoknak. Mint mondták, a nemrég lezajlott népszámlálás adta az ötletet arra, hogy egy játékra buzdítsák a gyerekeket és szüleiket, baràti tàrsasàgokat. Szerintük még sosem számolta meg senki, hogy hány kerékpárral tekertek a Balaton környékéln a gyerekek és szüleik.

Most a fotók erejével szeretnék bizonyítani, hogy sok ezer ember számára igazán jó kikapcsolódás a bringázás.

Érdekesség, hogy ebben a balatoni kerékpározást népszerűsítő akcióban nem lehet semmit nyerni. Azok fotóit várják, akik tudják, hogy együtt tekerni jó és számos maradandó élménnyel gazdagodhat az, aki rendszeresen két keréken is éli az életét. A fotókat Füred Kapitány közösségi oldalán várják.

Fekete Tamàs, a Balatoni Turizmus Szövetség alelnöke hozzàtette, a következő kerékpáros szezonban az eddigieknél is többen fognak bringázni a Balatonon. Ennek oka, hogy Budapestről màr kerékpàros útvonalon is el lehet érni a Balatont, ràadasul új bringapontok nyíltak Balatonfüreden és Balatonföldvàron, amelyek kerékpárok kölcsönzésével is vàrjàk azokat, akik csak néhàny óràra szeretnének nyeregbe pattanni.

Balatoni Turizmus Szövetség

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!