2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Színes

Bemászott a tigrisek közé egy őrült turista

Bemászott a tigrisek kifutójára egy őrült turista a Pekingi Vadasparkban. A közösségi oldalakra felkerült felvétel szerint az 56 éves férfi sokáig nézett szembe a vadállatokkal, amelyek nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, pedig a látogató még provokálta is őket. A személyzetnek végül sikerült elterelnie a tigrisek figyelmét, petárdákat dobtak be mielőtt kihozták a férfit. A turista ép bőrrel megúszta a kalandot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Közlekedésbiztonsági tanösvény Miskolcon

Az állatkert lehetőséget biztosít a növény és állatvilág megismeréséhez, ugyanakkor a kialakított közlekedési útvonal lehetővé teszi a közlekedés szabályainak megismerését.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hungarikum lett a szentesi paprika

Új elemekkel bővült a Hungarikumok Gyűjteménye és a Magyar Értéktár, az eddigi 79 hungarikumhoz három új tag csatlakozott, az új belépők egyike pedig a szentesi paprika.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!