2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Színes

Bemászott a tigrisek közé egy őrült turista

Bemászott a tigrisek kifutójára egy őrült turista a Pekingi Vadasparkban. A közösségi oldalakra felkerült felvétel szerint az 56 éves férfi sokáig nézett szembe a vadállatokkal, amelyek nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, pedig a látogató még provokálta is őket. A személyzetnek végül sikerült elterelnie a tigrisek figyelmét, petárdákat dobtak be mielőtt kihozták a férfit. A turista ép bőrrel megúszta a kalandot.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Brüsszeli bevándorlási politika

Menczer Tamás Facebook-videójában hangsúlyozta, hogy míg Brüsszel és Soros György értékként tekint a migrációra, addig Magyarország megállítani akarja azt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: Magyar kézbe magyar tollat! + VIDEO

Milyen tollat szokott használni? – tette fel a kérdést Orbán Viktornak az a töltőtolljavító, akit a Karmelita kolostorban fogadott a miniszterelnök. Szűcs Tamás, aki gyermekével érkezett a Budai Várba
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!