2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Színes

Az elefántok is besegítenek a hűsítésbe

Kánikula tombol Belgiumban és Németországban is. A 40 fokos hőségben az állatkertekben az állatokat is hűtik.

Gyerekeket locsolnak az elefántok az egyik belgiumi állatkertben. A németalföldi országban két hete tart a hőség. A szokatlan időjárásban a pingvinek is az árnyékban próbálnak hűsölni. A meteorológusok szerint vasárnap délután 38 fok körül tetőzik a hőség. Az orvosok a kánikula veszélyeire figyelmeztetnek. A hőségben sokan a fagylalttal hűtik magukat.

Az előrejelzések szerint nemcsak 40 fok körüli hőmérséklet, hanem futó záporok és nyári viharok is várhatók Németország északi és nyugat területein.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!