2023. 04. 02. Vasárnap Áron napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Háború Ukrajnában 04:40

Színes

A svájci hegyekből egészen Budáig barangolt egy farkas

Egy svájci farkas csatangol Buda határában. Mivel nyomkövetővel van felszerelve, ezért lehet tudni, hogy nagyjából merre járhat.

  • A svájci hegyekből egészen Budáig barangolt egy farkas

Hanga Zoltán a Fővárosi Állat és Növénykert szóvivője elmondta híradónknak, hogy nagyon kicsi az esélye, hogy összetalálkozzunk a ragadozóval.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: Rasszizmust gerjeszt a kritikai fajelmélet

Globál: Rasszizmust gerjeszt a kritikai fajelmélet

A kritikai fajelméletet a fajgyűlölet ellen hívták életre. A marxista gyökerű, de amerikai viszonyokhoz igazított ideológia azonban maga is rasszizmust teremtett. Erről beszélt a Globálban Chris Rufo amerikai konzervatív politikai aktivista.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kezdetét vette az év első borfesztiválja

Kezdetét vette az év első borfesztiválja

Kezdetét vette az év első borfesztiválja Budapesten a Corinthia Hotelben. A borrajongók 150 magyar kiállító, több mint 700 borát kóstolhatják meg, valamint a különteremben rengeteg nemzetközi bor különlegességgel is megismerkedhetnek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!