2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Színes

A nyakkendők levételével spórolna áramot a spanyol miniszterelnök

,,Ne hordjatok nyakkendőt, akkor nem lesz melegetek" - ezt a spórolási tippet adta a spanyol miniszterelnök.

  • A nyakkendők levételével spórolna áramot a spanyol miniszterelnök

Pedro Sanchez sajátos ötlettel állt elő az energiaspórolásra. A baloldali politikus arra buzdította a közszférában és civil szektorban dolgozókat, hogy ne hordjanak nyakkendőt, attól majd javul a hőérzetük. Szerinte így nem kell annyi légkondicionálót használni és így áramot takaríthatnak meg. A miniszterelnök már sajtótájékoztatóján is demonstrálta ötletét, azonban zakóját a 36 Celsius-fokos madridi hőségben sem vette le.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!