2022. 07. 02. Szombat Ottó napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Színes

A menekültek megsegítése áll az idei Szeretethíd fókuszában

Idén közel 12 ezer önkéntes építi a Szeretethidat - erről számolt be a Magyar Református Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója.

Juhász Márton hangsúlyozta: a szeretetszolgálat programjának célja, hogy minél többen vegyenek részt önkéntes munkában, legyen szó szociális segítségnyújtásról, játszóterek rendbetételéről vagy az Ukrajnából menekülők megsegítéséről. Az igazgató hozzátette: a megnyitó program részeként a fővárosi állatkert egy kis kertjének füvesítését végzik el az önkéntesek, a kétnapos program fókuszában azonban a menekültek megsegítése áll.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Tetőzik a hőség hazánkban

A országos tisztifőorvos hétfő éjfélig meghosszabbította harmadfokú hőségriasztást, mert a napi középhőmérséklet továbbra is meghaladja a 27 fokot.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!