2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról 10:50

Színes

A koncert életet menthet

Egy szívátültetésre váró fiatalemberen segíthetnek azok, akik ellátogatnak a Neoton Família sztárjainak, december 5-ei veszprémi koncertjére.

Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs János, valamint Heatlie Dávid, Lukács Andrea és Lukács László igazi ünnepi hangulatot teremtenek majd Veszprém legnagyobb Arénájában. Ezzel ráadásul nemcsak a majd ott szórakozó rajongóknak kedveznek, hanem annak a gyulafirátóti fiatalembernek is segítenek, akinek a gyógyulása múlhat azokon a 100 forintokon, amelyet a zenekar tagjai és a szervezők minden jegy árából felajánlanak neki.

A 23 éves Vass Máté olyan ritkán előforduló fejlődési rendellenességgel született, amelyre a mai napig nincs más gyógymód, mint a szívtranszplantáció. Több műtét és hosszas gyógykezelés után jelenleg a kardiológiai Intézetben vár a szívátültetésre. Minden esélye meg van a felépülésre, de a műtét után szükséges steril szoba és fürdőszoba kialakítása és az, hogy eljusson a kezelésekre, illetve az immunerősítő gyógyszerek költségei olyan anyagi terhet jelentenek, amelyet egy család sem tudna támogatás nélkül megoldani. A Veszprémi Családsegítő  Szolgálat, Gyermekjóléti Központ és a Családok Átmeneti Otthona tette közzé a kérelmet, hogy segítséget kérjen Máténak. Csepregi Éva és a zenekar a fenti felajánlással szeretne hozzájárulni a fiatalember gyógyulásához.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!