2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Színes

A digitális térbe költözik a Párizsi Divathét

A Párizsi Divathét januári férfidivat- és luxusmárka-rendezvényei a digitális térbe költöznek a szervezők hétfői közleménye szerint.

  • A digitális térbe költözik a Párizsi Divathét

A bemutatók szigorúan zárt körben, közönség nélkül zajlanak a világjárvány miatt - közölte a rendőrséggel való konzultáció utána Párizsi Divathetet rendező Fédération de la Haute Couture et de la Mode (FHCM) szervezet.

"Megerősítjük, hogy nem lesznek nyilvános összejövetelek, de a divatházak tarthatnak modellekkel szervezett bemutatókat, amennyiben az események zárt ajtók mögött zajlanak. Ezeket élőben közvetíthetik" - áll a közleményben.

Noha a francia főváros nincs lezárva, az egész országban szigorú szabályok korlátozzák a mozgást, délután hat és reggel nyolc óra között például kijárási tilalom van érvényben. Aki ismételten vét ellene, akár hat hónapos börtönbüntetést is kaphat.

Noha a világjárvány megfékezését szolgáló korlátozások időszaka az országban december 15-én véget ért, az éttermek, bárok, mozik, színházak és múzeumok zárva maradtak.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!