2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:10

Színes

2024-től visszaválthatóak lesznek a PET-palackok

2024. január elsejétől kötelezően visszaválthatók lesznek az eldobható italcsomagolások Magyarországon. Palkovics László nyomatékosította a Greenpeace-nek, hogy a kormány dolgozik a betétdíj-bevezetés szabályain- írja az index. A Greenpeace júliusban adta át azt a petíciót a környezetvédelemért és hulladékgazdálkodásért felelős miniszternek, melyet 55 ezren írtak alá az eldobható PET-palackok visszaválthatóságát követelve, erre reagált a miniszter válaszlevélben. Legalább másfél milliárd PET-palackot hoznak forgalomba évente Magyarországon, aminek hetven százalékát soha nem hasznosítják újra írja a környezetvédő szervezet weboldala.

  • 2024-től visszaválthatóak lesznek a PET-palackok

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!