2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Színes

20 éves lesz a Hír Televízió

Az ünnepi alkalomra már hetek óta készülnek a csatorna szerkesztői. Az évfordulón egy különleges dokumentumfilmet is láthatnak a nézők, amelyben korábbi műsorvezetők mesélnek a televíziónál töltött éveikről.

  • 20 éves lesz a Hír Televízió

December elején lesz 20 éve, hogy az első adását elindította a Hír Televízió és azóta folyamatosan sugároz a nézők és a mi legnagyobb örömünkre is. Kifejezetten készülünk erre az alkalomra. Egy több részes dokumentumfilmet állítunk össze, amelyben egykori kollégák szólalnak meg. 

Megszólal a kezdetekről Rákay Philip, aki nem csak munkatárs volt a Hír Televízióban, hanem az egyik alapítója is. Megszólal Bayer Zsolt, megszólal Földi-Kovács Andrea, aki a Célpont és azóta számtalan műsornak az oszlopos tagja volt.

A műsorban olyan vendégek is megjelennek, akik nem kifejezetten szimpatizálnak a kormánnyal, így egy nagyon izgalmas és színes adásra számíthatnak a nézők.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!