2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Híradó 12:05

Színes

10 évre eltiltották az Oscar-gálától Will Smith-t

10 évig nem vehet részt az Oscar-díjátadókon Will Smith - így döntött az Amerikai Filmakadémia.

  • 10 évre eltiltották az Oscar-gálától Will Smith-t

A döntést a februári gálán történt viselkedése indokolta, Will Smith ugyanis felment a színpadra és lekevert egy pofont Chris Rock humoristának, miután az felesége kopaszságával viccelődött. Az akadémia káros viselkedésnek minősítette a történteket. A színész a díjátadó másnapján bocsánatot kért Chris Rocktól.

Fegyelmi tárgyalásán a tagságáról is önként lemondott az Amerikai Filmakadémiában és leszögezte, hogy minden következményt vállal.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!