2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Adattár Hír TV statikus

Milyen híreket várunk?

Az elsősorban olyat, ami sokakat érinthet, sokakat érdekelhet!

– A sajtó és a nyilvánosság ellenőrző szerepe

A Hír TV egyik legfontosabb feladata, hogy a média nyilvánosságának segítségével átláthatóvá, tisztává tegye a közéletet. Ha olyan ügyről tud, ahol politikusok vagy az üzleti élet szereplői, de akár a közhivatalok képviselői tisztességtelenül csinálnak valamit, akkor jelezze nekünk! Akkor is, ha Önt próbálták ilyen ügyekbe belevonni. Ha az ügy nem tiszta, akkor elég egy jó füles vagy gyanú, és Hír TV sábja utánajár a zemmelő információja alapján. A Zemm pontozórendszerében ezért is jár a rang, hiszen ezekből az ügyekből az egész országot érintő eseményfolyamok indulhatnak el.

– Ha a társadalom tagjait nem kezelik megfelelően

Ahol a kisembert becsapják, elfordulnak tőle, vagy ahol órákat, napokat, heteket kell várnia indokoltlanul. Szolgáltatók, közintézmények, ahol nem foglalkoznak panaszaival, semmibeveszik fogyasztói és vásárlói jogait, ahol feltételezhető, hogy a hatóságok vagy egyes intézmények nem megfelelően járnak el. Amkor úgy érzi, hogy az esemény vagy ügy beküldésével felhívja a figyelmet valamire, ami másoknak is fontos, sőt a nyilvánosság hatására változhat a helyzet, küldje el nekünk!

– Közlekedés

A nézőknek és olvasóknak érdekes lehet minden olyan közlekedési ügy vagy baleset, ahol az intézkedés gyaníthatóan nem volt megfelelő, ahol nem olyan módon jártak el, ahogy kellett volna, és úgy érzi, hogy errőla mindenkinek tudni kell.

– Civil kezdeményezések

A mai társadalomban rendkívül fontos, hogy a sajtó értesüljön a civil kezdeményezésekről, hiszen a nyilvánosság adhat nekik valódi értelmet. Gyakran előfordul azonban, hogy ezek a kezdeményezések, települési, iskolai, környezeti ügyek nem kapnak megfelelő publicitást! Ha ilyen ügyről értesül, küldje el nekünk és segítsen, hogy minél többen tudjanak róla!

– Tehetségek

Számos kiemelkedő tehetség van Magyarországon és a határon túl, akikről nyilvánosság hiányában nem értesül a társadalom. Legyen akár festő vagy utcazenész, a tehetséges ember megérdemli, hogy széles körben ismert legyen a neve és munkája. Ha ilyen tehetségekbe botlik vagy ismer ilyet, küldje el nekünk, hogy a Hír TV képernyőjén vagy internetes felületein keresztül nézők és olvasók százezrei ismerhessék meg.

– Bűnügyek, katasztrófák, balesetek

Ha olyan bűnügyek, katasztrófák és balesetek történnek a környezetében, melyről úgy gondolja, hogy a nézőknek és olvasóknak tudniuk kell, küldje el nekünk képpel vagy videóval!

– Kerüljük a személyes ügyeket!

Tehát személyes konfliktusokban, szomszédvitákban, olyan kérdésekben, amelyek valójában csak a beküldőt érintik de más számára érdektelenek, a Hír TV sajnos nem tud igazságot tenni. Ilyen ügyekben a megfelelő hatóságokhoz kell fordulni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!