2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Erdély és Románia

Következik:

Híradó 12:05

Nem sikerült megizzasztani a világelsőt

2017. július 6., csütörtök 13:27, frissítve: csütörtök 21:12

Tovább menetelnek a világranglista élmezőnyéhez tartozó teniszezők a wimbledoni tornán. A férfiaknál Andy Murray és Rafael Nadal, a nőknél Simona Halep és Venus Williams is ott van a harmadik fordulóban.

Nem okozott nehéz perceket a világelső Andy Murraynek Dustin Brown a wimbledoni tenisztornán. A 32 közé jutásért a brit játékos csaknem másfél óra alatt 6:3, 6:2, 6:2 arányban verte német ellenfelét. A következő körben az olasz Fabio Fognini vár rá.

Rafael Nadalnak egy kicsivel több idő kellett, hogy bebiztosítsa helyét a következő fordulóban. A negyedik helyen kiemelt spanyol klasszis az amerikai Donald Youngot győzte le három játszmában 6:4, 6:2, 7:5 arányban. A legjobb 32 között pedig az orosz Hacsanov lesz az ellenfele.

A nőknél a világranglistán második helyezett Simona Halep az első szettben megizzadt Haddad Maia ellen – de végül 7:5-re nyert. A román a másodikban már csak három játékot engedett brazil ellenfelének, így ott van a legjobb 32 között, ahol a kínai Penggel találkozik.

A tizedik helyen kiemelt Venus Williams is ott van a harmadik fordulóban. A nemrég halálos közlekedési balesetet okozó amerikainak három szett kellett a továbbjutáshoz a kínai Vang ellen. Végül 6:4, 4:6, 6:1-re nyert. Következő ellenfele a japán Oszaka lesz.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!